ReSound Smart 3D app

Met de nieuwe ReSound Smart 3D app bepaalt u zélf welk geluid u wilt horen. U haalt het beste uit uw hoortoestellen in elke omgeving.
Plaatje ReSound-Smart-3D-app-support

ReSound Smart App

Heeft u een Smart hoortoestel, dan past u met de Resound Smart™ app uw instellingen eenvoudig. Stem uw hoortoestellen af op úw voorkeuren. Eenvoudig. Discreet. Direct vanaf uw iPhone.

LIJST MET COMPATIBELE APPARATEN VOOR DE RESOUND SMART APP

VEELGESTELDE VRAGEN RESOUND SMART app (iOS)

VEELGESTELDE VRAGEN RESOUND SMART app (Android, Engels)

Factsheet Resound Smart app – Sound Enhancer

Factsheet ReSound Smart app (Android)

ReSound Control App

Kan uw klant niet meer zonder zijn iPhone of Android smartphone? Er is nu een app waarmee hij zelfs zijn hoortoestellen mobiel kan bedienen.

Apparaten die nodig zijn om de app te kunnen gebruiken:

• ReSound Telefoonclip+, een ReSound draadloos hoortoestel (ReSound LiNX2, ReSound LiNX™, ReSound Enzo™, ReSound Up Smart™, ReSound Verso™, ReSound Enya™ of ReSound Alera™) en één van de volgende apparaten:
  • iPhone, iPad of iPod touch, draaiend op iOS 7 of hoger. De app is geoptimaliseerd voor de iPhone 5.
  • Android™ smartphone draaiend op versie 2.3.5 of later (niet alle Android smartphones zijn geschikt).

INSTALLATIEGIDS RESOUND CONTROL

VEELGESTELDE VRAGEN RESOUND CONTROL

ANIMATIE – HOE WERKT DE RESOUND CONTROL

ReSound Relief App

Streamt geluiden vanaf de ReSound Relief™ app naar de draadloze hoortoestellen en verlicht hiermee tinnitus.

Apparaten die geschikt zijn voor de ReSound Relief app:

• iPhone 5 of nieuwer, draaiend op iOS 7.1 of hoger. U kunt de app ook downloaden voor uw iPad of iPod touch.
  • Alle Android-apparaten draaiend op Android 4.1 of hoger.

ReSound Relief gebruikersgids